Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує стрілянину біля київського парку


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Київська міліція почала розслідувати стрілянину біля парку «Нивки» у столиці України, внаслідок якої дві людини були поранені.

«Вчора близько 23-ї години по спецлінії «102» до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення лікаря про госпіталізацію 23-річної киянки з вогнепальним пораненням черевної порожнини. Через кілька хвилин до міліції надійшло ще одне повідомлення про поранення чоловіка. 24-річного хлопця доставили до лікарні з вогнепальним пораненням лівого плеча та правого стегна», – мовиться в повідомленні.

За інформацією свідків, близько 22:00 потерпілі поверталися з метро «Нивки» за місцем проживання. При собі вони мали дві сумки з ноутбуками. Неподалік метро «Берестейська» з парку «Нивки» вибіг невідомий та намагався вирвати одну з сумок, повідомили в міліції. «24-річний потерпілий завадив йому це зробити і відштовхнув убік. Після цього нападник дістав предмет, схожий на пістолет, здійснив кілька пострілів у напрямку молодих людей, а потім побіг у напрямку парку», – додали в управлінні МВС.

Зараз обоє потерпілих перебувають у реанімації.

Як повідомили в управлінні МВС у Києві, справу порушили за фактом замаху на вбивство. Триває розслідування.

XS
SM
MD
LG