Доступність посилання

ТОП новини

У Києві почала працювати «гаряча» телефонна лінія патрульної поліції


Київська патрульна поліція, архівне фото
Київська патрульна поліція, архівне фото

У Києві сьогодні починає роботу «гаряча» лінія патрульної поліції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Києва у Facebok.

У зверненні до киян зазначається, що, «зателефонувавши за номером (044) 254-94-88, ви можете отримати інформацію, залишити побажання або дати зауваження щодо роботи патрульної поліції Києва».

Оператори прийматимуть дзвінки з 8.00 до 18.00 (крім неділі). Очікується, що згодом «гаряча» лінія буде переведена в цілодобовий режим, про що буде повідомлено додатково.

Водночас зазначається, що про злочини та правопорушення слід повідомляти за номером 102 (цілодобово).

4 липня ввечері в Києві запрацювала нова патрульна поліція. За словами Згуладзе, патрульні поліцейські працюватимуть у тестовому режимі до вступу в силу закону «Про Національну поліцію».

2 липня парламент ухвалив закон про створення Національної поліції, який ще мають підписати спікер і президент. Нова патрульна служба є одним із нововведень, запропонованих концепцію реформування МВС. Перехід від ДАІ до нової форми патрулювання триватиме, як прогнозують, до півроку, і крім Києва, патрульна служба буде впроваджена у Львові, Одесі, Харкові та Луцьку.

XS
SM
MD
LG