Доступність посилання

ТОП новини

У Мукачевому стрілянина, є жертви − ЗМІ


При в’їзді до Мукачева (Закарпатська область) заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки, внаслідок стрілянини є загиблі. Про це повідомляють місцеві ЗМІ та очевидці у соцмережах.

Водночас прокурор Закарпатської області Володимир Янко, який прибув на місце стрілянини у Мукачевому, заявив, що ситуація на території комплексу «Антарес» і колишнього клубу «Червоний дракон» контрольована. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

«Чути постріли автоматів та вибухи бойових гранат. Повідомляється також, що два основні виїзди з міста заблоковані. Окрім того, жителі 5-поверхівок, які розташовані біля виїзду з міста, повідомляють про пожежу на одній із АЗС. Із яких причин виникло загорання, наразі невідомо», − йдеться у повідомленні KarpatNews.

Також видання «Голос Карпат» повідомляє з посиланням на очевидців, що стрілянину вчинили «бойовики з символікою «Правого сектору», які стріляли у двох спортсменів.

«Очевидці повідомили, що чули стрілянину неподалік річкового мосту. За попередньою інформацією, ті ж «правосекторівці» стріляли у спортивному комплексі «Червоний Дракон», - йдеться у повідомленні.

Користувач Facebook Євген Шевченко написав, що є жертви

«У Мукачеві йде бій між між місцевою мафією і бандформування, яке називає себе «запасний батальйон ПС-Закарпаття» - не поділили фінансові потоки і канали контрабанди. Застосовується стрілецьке озброєння, кулемет "Утес-12,7" і гранатомети. Горить АЗС. ... Місто перекривається спецпідрозділами МВС і СБУ», - зазначив він.

За даними видання Mukachevo.net, внаслідок подій у місті вже 9 осіб поранено.

XS
SM
MD
LG