Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація на Донбасі далі загострюється, зафіксовані 100 обстрілів – прес-центр АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Українські військові відзначають подальше загострення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Протягом минулої доби, 14 липня, 100 разів кремлівські найманці порушили режим припинення вогню», – ідеться в повідомленні.

Понад 50 разів бойовики застосовували артилерію та міномети заборонених мінськими домовленостями калібрів, двічі – ракетні системи залпового вогню, 13 разів – танки, стверджують українські військові.

Географія обстрілів змін не зазнала – на Донецькому напрямку українські позиції опинилися під обстрілом поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків та інших населених пунктів, на Луганському – в районах Станиці Луганської, Новотошківського, Кримського, Трьохізбенки. На Маріупольському напрямку лунали постріли тільки зі стрілецької зброї поблизу селищ Талаківка та Миколаївка.

Сепаратисти на своїх сайтах повідомляють про бойові дії в районі селищ Піски і Спартак, розташованих на захід і північний захід від Донецька, звинувачують українських військових в обстрілах західних районів Донецька, а також міста Горлівка.

XS
SM
MD
LG