Доступність посилання

ТОП новини

Аваков представив нового начальника міліції Закарпаття


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у перебігу робочого візиту на Закарпаття представив нового керівника міліції області полковника Сергія Князєва, повідомили в МВС.

За словами, це людина з бойовим досвідом: Князєв керував кримінальною міліцією у прифронтовій Донецькій області, в Маріуполі. До того він працював у Київській області, все життя присвятив роботі у кримінальному розшуку.

Сергій Шаранич, який до цього очолював міліцію Закарпатської області, невдовзі буде призначений на посаду першого заступника начальника департаменту карного розшуку МВС України, мовиться в повідомленні.

Днями в Закарпатті змінили керівництво області і силових структур у ній. Зокрема, голова МВС змінив керівника обласної міліції. Це відбулося після того, як наприкінці минулого тижня в місті Мукачеві сталася перестрілка, в якій загинули не менш як дві людини і були поранені близько півтора десятка. Як припускають, причиною став конфлікт навколо контролю за потоками незаконного переміщення товарів через митний кордон України, які масово йдуть у цій області через кордони з кількома сусідніми державами.

XS
SM
MD
LG