Доступність посилання

ТОП новини

За участю військових США в Україні розпочинаються міжнародні військові навчання


Сьогодні, 20 липня, на Яворівському полігоні у Львівській області стартують 12-і міжнародні військові навчання «Рапід Трайдент-2015».
За даними Міністерства оборони України, з 20 до 31 липня на Львівщині перебуватимуть 1800 військових з 18 країн, серед яких США, Великобританія, Польща, Литва, Грузія, Румунія і Болгарія.

Під час занять на навчальних ділянках залучатиметься бронетехніка і відбуватимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, а також здійснюватимуть польоти вертольоти армійської авіації.

Після завершення навчань на суші 31 серпня на Чорному морі розпочнуться навчання «Сі Бриз» під спільним командуванням України і США, і триватимуть вони до 12 вересня.

Командувач сухопутних військових сил США в Європі генерал Бен Годжес минулого тижня заявив, що цього року близько 300 американських військовослужбовців почнуть також заняття з українськими військовими. Крім того, американські інструктори нині тренують три батальйони Національної гвардії Міністерства внутрішніх справ України. Військовослужбовців української армії тренують також інструктори з Великобританії. А у серпні в Україну прибуде група канадських військових інструкторів.

XS
SM
MD
LG