Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі анонсував створення Ради економічного розвитку в Одесі


Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі
Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі

Національна Рада реформ на своєму засіданні ухвалила рішення щодо створення при Одеській облдержадміністрації Ради економічного розвитку – нового органу, що об'єднає у собі кілька структур. Таку пропозицію на Національну раду реформ винесла Одеська ОДА, повідомив керівник області Міхеїл Саакашвілі.

«Це новий орган і його суть у тому, щоб об’єднати в одному місці податкову, митну службу, правоохоронні органи, обласну і міську адміністрації. Мій досвід в ОДА зводиться до розуміння: ОДА взагалі не потрібні. Ми всередині створюємо нові структури, зменшуємо кількість працівників апарату», – сказав Саакашвілі у четвер, 23 липня.

За його словами, цю ідею підтримав президент і присутні представники уряду.

«Згодом це буде формалізовано, приведено у відповідність з українським законодавством і всі інвестори будуть приходити в одне вікно», – сказав Саакашвілі.

Склад Національної ради реформ як спеціального консультаційного органу при президентові з питань впровадження в Україні єдиної державної політики реформ Петро Порошенко затвердив указом від 22 грудня 2014 року. До неї входять 18 постійних членів і 36, яких залучають з певних питань. На першому своєму засіданні Національна рада реформ затвердила стратегічне бачення розвитку України «Стратегія реформ – 2020».

XS
SM
MD
LG