Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріли Станиці Луганської поранено військового і мирну мешканку, перебито газогін − Тука


Георгій Тука
Георгій Тука

У Станиці Луганській за вчорашню добу, 24 липня, у результаті обстрілу бойовиків зруйновано три будинки, перебито газопровід, а також було поранено місцеву мешканку і військового Збройних Сил України.
Як говориться у повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, учора продовжилися інтенсивні обстріли Станиці Луганської з боку незаконних збройних формувань. Так, з 23.00 до 2.00 бойовики били по населеному пункту з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.
«У результаті обстрілу перебито газову трубу, 1600 абонентів залишилися без газу, зруйновано три будинки на вул. Лермонтова і Барабашова. Не обійшлося і без постраждалих − місцева жителька отримала поранення, наступивши на «розтяжку», а на блокпосту було поранено кулею снайпера військового». − йдеться в повідомленні. За словами лікаря, пацієнти перебувають у задовільному стані».
«Станиця продовжує бути найбільш гарячою точкою Луганської області. Найближчим часом я планую поїхати туди, щоб особисто подивитися на руйнування за останні тижні», − зазначив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

XS
SM
MD
LG