Доступність посилання

ТОП новини

У Києві презентували гарячу лінію «Допомога» для переселенців


У Києві презентували гарячу лінію «Допомога», метою якої є телефонне консультування потерпілих від воєнних дій на сході України.

Створення гарячої лінії є ініціативою благодійної організація SAAPF (Фонд профілактики хімічних залежностей і СНІДУ).

На гарячій лінії працюють кваліфіковані психологи і юристи, які надають професійну допомогу кожному в індивідуальному порядку. Як кажуть засновники ініціативи, наразі «Допомога» співпрацює з 46 громадськими організаціями і планує об’єднувати всі волонтерські організації та лінії допомоги для потерпілих під час війни, щоб повністю вирішувати проблеми переселенців.

«До нашої команди ввійшли люди, які вже мають досвід роботи. У нас є волонтери з гарячої лінії «Євромайдан SOS»,психологи, які надають першу психологічну допомогу, і волонтери з юридичною освітою. Власне, це ті напрямки, за якими ми будемо надавати допомогу», – каже Анастасія Розлуцька, керівник проекту «Гаряча лінія «Допомога».

Активісти заявляють, що статистика, зібрана за зверненнями на гарячу лінію, в перспективі може дати відповідь на запитання про основні потреби цільової аудиторії і бути використана для законодавчих ініціатив.

Зв’язатися з гарячою лінією «Допомога» можна за номером 0 800 503 102 або через сторінку у фейсбуці https://www.facebook.com/hl.dopomoha/

XS
SM
MD
LG