Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК прийняла протокол із 205-го округу в Чернігові


Під час виборів у Чернігові, 26 липня 2015 року
Під час виборів у Чернігові, 26 липня 2015 року

Центральна виборча комісія у вівторок прийняла оригінал протоколу окружної виборчої комісії 205-го одномандатного округу в Чернігові про результати довиборів до Верховної Ради.

За даними цього протоколу, які зачитали під час засідання ЦВК, за кандидата від партії «Блок Петра Порошенка» Сергія Березенка віддали голоси 17 тисяч 782 виборці, або 35,9 відсотка від числа дійсних бюлетенів. За кандидата партії «Українське об’єднання патріотів «Укроп» Геннадія Корбана було віддано 7 тисяч 311 голосів, або 14,76 відсотка.

ЦВК має встановити результати виборів протягом 15 днів.

Довибори до парламенту в 205-му одномандатному окрузі в Чернігові відбулися в неділю, 26 липня через те, що достроково припинив депутатські повноваження обраний у цьому окрузі Валерій Куліч, який був призначений головою Чернігівської облдержадміністрації. На окрузі зареєструвалася рекордна кількість кандидатів – 91, але основне протистояння розгорнулось між Сергієм Березенком та Геннадієм Корбаном. Мережа «Опора» виступила з критикою виборчої кампанії обох кандидатів, заявляючи, що Березенко неодноразово підписував із виборцями так звані «соціальні угоди», а Корбан роздавав чернігівцям продуктові набори.

XS
SM
MD
LG