Доступність посилання

ТОП новини

У Північній Америці можна придбати колоду карт з Путіним, Януковичем і Аксьоновим


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У США можна придбати гральну колоду з 52-х карт, на яких зображені представники російської і кримської влади, а на зворотному боці – матрьошки з автоматами у вигляді «зелених чоловічків». Таку колоду одному з делегатів Всесвітнього конгресу кримських татар, який проходить в Анкарі, подарував учасник зі США, повідомляє кореспондент «Крим.Реалії». Автор ідеї згодом повідомив, що такі карти виготовляють в Канаді.

Президента Росії Володимира Путіна зобразили у вигляді пікового туза. Також на картах зображені багато представників окупаційної влади Криму і силових структур. Зокрема, можна побачити так званого «голову» Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова у вигляді пікової п’ятірки, «спікера» Держради Криму Володимира Константинова (п’ятірка трефа), представника президента Росії у Криму Олега Белавенцева (бубновий валет), «голову» Севастопольського міськуправління Олексія Чалого (п’ятірка бубна).

Крім них, на картах є «прокурор» Криму Наталія Поклонська (дама бубна), «голова» МВС Криму Сергій Абісов (четвірка трефа), командир кримського загону «Беркута» Юрій Абісов (трійка бубна), «Беркут» (двійка трефа) та «Зелені чоловічки» (двійка піка).

Екс-президент України Віктор Янукович зображений у колоді у вигляді пікової шістки.

XS
SM
MD
LG