Доступність посилання

ТОП новини

Біля Донецького аеропорту загинули два бійці «Карпатської Січі» – партія «Свобода»


Донецький аеропорт, архівне фото
Донецький аеропорт, архівне фото

Під час бойового чергування біля Донецького аеропорту загинули двоє бійців «Карпатської Січі», повідомляє прес-служба всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Як повідомив командир «Карпатської Січі» Олег Куцин, смертельні поранення бійці зазнали внаслідок прямого влучання міни сепаратистів.

Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає, також у штабі АТО наразі не повідомляють про загиблих чи поранених українських військових на Донбасі минулої доби.

У Міністерстві оборони України 28 липня повідомили, що за час проведення антитерористичної операції на сході України загинули 2 300 військовослужбовців Збройних сил України.

В Управлінні верховного комісара ООН з прав людини повідомили, що від початку бойових дій на сході України у квітні 2014 року на Донбасі загинули понад 6,8 тисячі людей, понад 17 тисяч були поранені.

Чергові мінські угоди передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG