Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ: бойовики закидали мінами блокпост прикордонників біля Мар’їнки


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Державній прикордонній службі України повідомляють про продовження бойовиками збройних провокацій і атаки за минулу добу на контрольні блокпости у зоні АТО. Про це йдеться на сайті відомства.

«З напрямку населеного пункту Олександрівка, що на непідконтрольній території, з мінометів, АГС та стрілецької зброї терористи вели вогонь по блокпосту «Мар'їнка», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. По позиціям українських військових було випущено близько 50 мін та 150 пострілів з АГС. Захисники блокпосту відкривали вогонь у відповідь.Крім того бандити з мінометів обстрілювали блокпост «Майорське». Серед українських військових постраждалих немає», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники також зафіксували політ 8 безпілотників, які проросійські сепаратисти використовувати для здійснення повітряної розвідки місць дислокації українських військових.

Раніше в суботу у штабі АТО повідомили, що бойовики за минулу добу 101 раз порушували режим тиші, через обстріли загинув ожин військовий, ще 9 були поранені. Сепаратисти на своїх сайтах кажуть, що ЗСУ за минулу добу близько 30 раз здійснювали обстріли.

XS
SM
MD
LG