Доступність посилання

ТОП новини

СММ ОБСЄ про підпал автомобілів: відповідальні ті, хто контролює Донецьк


В Донецьку спалили автомобілі ОБСЄ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:16 0:00

В Донецьку спалили автомобілі ОБСЄ

У Спостережній моніторинговій місії ОБСЄ заявляють, що відповідальність за підпал автомобілів спостерігачів лежить на тих, хто контролює Донецьк.

«Мабуть, є такі, що бажають, щоб ОБСЄ перестала доповідати про те, що відбувається у Донецьку. Є деякі, які вважають, що насильницький напад на цивільне населення і їхнє майно, є виправданим засобом для досягнення цієї мети. Відповідальність за забезпечення захисту співробітників СММ і її майна лежить на тих, хто має контроль у Донецьку», – повідомили у СММ ОБСЄ.

Наразі Донецьк перебуває під контролем бойовиків угруповання «ДНР», що визнане в Україні терористичним.

У неділю у СММ ОБСЄ повідомили про підпал чотирьох автомобілів спостерігачів у ніч на 9 серпня у Донецьку. Пізніше стало відомо, що підпалили сім автомобілів – три згоріли повністю, один сильно обгорів, ще три пошкоджені частково.

Поки що спостерігачі ОБСЄ кажуть, що не планують евакуювати місію з територій, підконтрольних сепаратистам угруповання «ДНР».

У МЗС України заявили, що метою спалення автомобілів СММ ОБСЄ є спроба залякати спостерігачів.

Речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник висловив думку, що автомобілі СММ ОБСЄ у Донецьку спалили прихильники бойовиків.

На цю ж тему:

XS
SM
MD
LG