Доступність посилання

ТОП новини

У групі «Воля народу» офіційно повідомили про смерть Єремеєва


Ігор Єремеєв
Ігор Єремеєв

У депутатській групі «Воля народу» офіційно повідомили про смерть керівника групи, народного депутата Ігоря Єремеєва. Відповідне повідомлення опубліковане на сайті групи.

«На 48-му році пішов із життя Ігор Миронович Єремеєв. Вічна і світла пам`ять людині, батькові, Другу, наставнику, патріоту, політику», – йдеться у повідомленні, у якому також висловлюються співчуття рідним і близьким депутата.

Про поховальну панахиду прес-служба повідомить пізніше.

Вчора стало відомо, що Ігор Єремеєв помер у лікарні у середу, 12 серпня.

26 липня Єремеєв під час перебування в Луцьку внаслідок падіння з коня зазнав закритої черепно-мозкової травми. Після цього він лікувався у європейські клініці.

Ігор Єремеєв, обраний у Волинській області, – український бізнесмен і політик, народний депутат України 7-го і 8-го скликань (позапартійний, голова депутатської групи «Воля народу»), співвласник паливно-промислової групи «Континіум», до якої входять, серед іншого, Херсонський нафтопереробний завод чи одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій WOG.

Єремеєва вважають одним із найбагатших людей в Україні – у 2015 році журнал «Фокус» оцінив його статки в 95 мільйонів доларів, а журнал Forbes – у 58 мільйонів доларів, при цьому в обох рейтингах він виявився однаково на 68-му місці серед найбагатших українців.

XS
SM
MD
LG