Доступність посилання

ТОП новини

Тука: сепаратисти прицільно обстріляли місця для логістичних центрів


Георгій Тука, архівне фото
Георгій Тука, архівне фото

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що сепаратисти почали прицільні обстріли саме тих місць, що відведені для будівництва логістичних центрів на лінії протистояння для допомоги населенню окупованих регіонів.

За останні три доби були обстріляні три такі майданчики на ділянках, які перед цим не обстрілювали вже понад три місяці, сказав він в інтерв’ю виданню «Урядовий кур’єр», що оприлюднене на його сайті.

На думку Туки, зростання інтенсивності обстрілів, які спостерігаються останніми днями, може бути спричинено бажанням «тієї сторони» зірвати відкриття цих логістичних центрів.

Останнім часом, зважаючи на погіршення гуманітарної ситуації на Донбасі, почали вести мову про створення на лінії розмежування, на підконтрольній Україні території логістичних центрів, де можна буде купити ліки і продукти за цінами вільної частини України, тобто значно дешевше, ніж на окупованих територіях. Крім того, такі центри мають розвантажити пункти пропуску, бо черги на них значною мірою створюють саме подорожні за дешевшими продуктами до вільної частини України.

XS
SM
MD
LG