Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти 15 серпня стріляли менше – прес-центр АТО


Проросійські бойовики на Донбасі 15 серпня зменшили свою активність і застосовували переважно стрілецьке озброєння і гранатомети. Про це у вечірньому зведенні повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше випадків застосування забороненої мінськими угодами зброї українські військові фіксували на Донецькому напрямку. Із крупнокаліберних мінометів сепаратисти стріляли по Пісках і Красногорівці, артилерії вели вогонь по позиціях сил АТО в Карлівці, ідеться в повідомленні.

О 3:16 бойовики з ракетних систем залпового вогню «Град» били по селищу Первомайське, твердять українські військові. Початок застосування «Градів» у цьому районі зафіксувала пізно ввечері 14 серпня камера Радіо Свобода.

Сепаратисти стріляють із «відведених» «Градів»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:07 0:00

Прес-центр штабу АТО також вказує, що в районі Маріуполя під мінометним вогнем були позиції Збройних сил України в селищах Талаківка, Старогнатівка, Гранітне.

Сепаратисти, зі свого боку, стверджують, що в цьому ж районі обстрілу з боку ЗСУ були піддані Саханка, Комінтернове та інші села Новоазовського району, контрольовані угрупованням «ДНР».

Також увечері 15 серпня бойовики заявили про поновлення обстрілів контрольованого ними міста Горлівка.

Представник угруповання «ДНР» Едуард Басурін повідомляє з посиланням на дані «розвідки армії ДНР», що українські війська на Донбасі приведені у стан підвищеної бойової готовності.

XS
SM
MD
LG