Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині загинув 1 цивільний, 2 поранені – влада


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 20 серпня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 20 серпня 2015 року

Внаслідок обстрілу бойовиками села Прохорівка Волноваського району Донеччини загинув чоловік 1960 року народження, повідомляє управління МВС України в регіоні.

За повідомленням, загиблий був сторожем ферми, на територію якої у ніч на 21 серпня влучили снаряди. Міліція повідомляє про порушення справи за статтею «умисне вбивство».

Крім того, у Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації повідомили, що протягом минулої доби на Донеччині поранені двоє цивільних.

«Мешканця Волновахи госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні і прооперовано. Ще одна цивільна особа з Авдіївки наразі перебуває на амбулаторному лікуванні», – мовиться в повідомленні.

У прес-центрі АТО раніше сьогодні повідомили, що ввечері 20 серпня ситуація на лінії контакту на Донбасі залишалася стабільною. За цими даними, найбільшою була активність проросійських бойовиків на Донецькому напрямку – в районах Пісків, Красногорівки, Троїцького, Авдіївки.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролює частину Донецької області, заявляють про обстріл силами АТО їхніх позицій у селищі Північне, де, за їхніми даними, поранені двоє цивільних, а також Старомихайлівки, де постраждалих немає. Сепаратисти також заявляють, що українські військові протягом 12 годин обстрілюють селище Спартак на північ від Донецька. Про поранених і жертви тут не повідомляють.

Чергові мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG