Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині за ніч поранили двох військових – обладміністрація


Ілюстраційне фото: українські військові після бою біля села Кримського на Луганщині, фото 9 липня 2015 року
Ілюстраційне фото: українські військові після бою біля села Кримського на Луганщині, фото 9 липня 2015 року

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація повідомила, що в області за ніч унаслідок обстрілів поранені двоє військових.

Військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади були поранені в суботу внаслідок мінометного обстрілу бойовиками в селі Кримському Новоайдарського району, мовиться в повідомленні. Їх доставили до Сєверодонецької міської лікарні.

Загалом, заявили в адміністрації, після попереднього масованого обстрілу доба суботи, 22 серпня, пройшла більш-менш спокійно. Обстрілювали переважно селище Станицю Луганську та село Кримське.

У Станиці Луганській зранку з 5:00 до 6:00 обстріляли вулицю Москва-Донбас зі 120-міліметрових важких мінометів; там обійшлося без жертв і руйнувань, повідомили в адміністрації.

В окупованій частині Луганщини тамтешні сепаратисти, зі свого боку, вранці заявляли про два обстріли однієї з околиць окупованого Слов’яносербська з боку українських сил увечері в суботу. Про потерпілих із їхнього боку ні луганські, ні донецькі сепаратисти не повідомляли.

Згідно з останніми наразі мінськими домовленостями, на лінії контакту ще з середини лютого мав діяти черговий режим припинення вогню, а важкі озброєння мали бути відведені. Проте перестрілки і обстріли, і з застосуванням «відведених» озброєнь, тривають постійно. Сторони звинувачують одна одну в порушеннях і провокаціях.

XS
SM
MD
LG