Доступність посилання

ТОП новини

«Народний фронт» не висуває своїх кандидатів на місцеві вибори – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк заявляє, що ця політична сила не висуватиме своїх кандидатів на місцеві вибори.

Він також наголосив, що таке рішення прийнято за підсумками засідання полiтичної ради партії.

«Це не національні вибори – це місцеві вибори, і народ України повинен обрати нових представників до органів місцевого самоврядування», – зазначив лідер «Народного фронту».

При цьому Яценюк наголосив на важливості того, щоби всі демократичні партії були єдині в тому, щоб на цих виборах не допустити «реваншу соратників колишнього режиму і розколу в демократичному таборі».

Сьогодні під час з’їзду партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» було оголошено про об’єднання з партією УДАР, а лідером «Блоку Порошенка» обрали Віталія Кличка.

Крім того, делегати з’їзду заявляли, що партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та «Народний фронт» погоджують обговорення висунення кандидатів на майбутніх місцевих виборах.

Раніше голова фракції «Блоку Петра Порошенка» в парламенті Юрій Луценко заявляв, що президентська партія веде переговори про об’єднання і з «Народним фронтом». Проте народний депутат від «Народного фронту» Леонід Ємець в ефірі Радіо Свобода зазначив, що «Народний фронт» поки не отримував пропозицій щодо об’єднання на місцевих виборах.

Передвиборча кампанія до місцевих виборів в Україні стартує 5 вересня. Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня.

На цю ж тему:

28.08.2015
Кличка обрали головою партії «Блок Петра Порошенка»

XS
SM
MD
LG