Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО: кількість обстрілів зменшилася, як і калібр зброї бойовиків


Український військовий на позиції в Опитному (архівне фото)
Український військовий на позиції в Опитному (архівне фото)

Прес-центр АТО повідомляє про порушення бойовиками режиму припинення вогню 19 разів за минулу добу. За даними українських військових, сепаратисти не використовували зброю, калібр якої перевищував би 100 міліметрів.

«Так, наприкінці доби неподалік Донецька ворог із гранатометів обстріляв сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Мар’їнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли українські підрозділи в Опитному», – йдеться в повідомленні прес-центру.

Напередодні ввечері, за даними штабу АТО, сепаратисти обстрілювали з гранатомета опорний пункт українських військових у Луганському, що на артемівському напрямку. Крім того, близько опівночі, бойовики стріляли по українських позиціях у Кримському, що на Луганщині, зі 82-міліметрового міномета, додають у прес-центрі.

«Після опівночі і до 6 ранку 30 серпня злочинці двічі зі стрілецької зброї обстрілювали сил АТО в Опитному та двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках», – поінформували у прес-центрі АТО.

Сепаратисти напередодні вкотре заявили про нібито підготовку українських сил до наступу та звинуватили їх у порушенні Мінських домовленостей.

XS
SM
MD
LG