Доступність посилання

ТОП новини

Рада вшанувала хвилиною мовчання пам’ять депутата Єремеєва


Ігор Єремеєв
Ігор Єремеєв

Верховна Рада України вшанувала хвилиною мовчання пам’ять депутата парламенту від групи «Воля народу» Ігоря Єремеєва, що помер від травм, отриманих після падіння з коня.

Ініціатором хвилини мовчання став голова парламенту Володимир Гройсман. Під час вшанування припинилися вигуки «Ганьба» з боку депутатів, що блокують президію парламенту через небажання ухвалювати зміни до Конституції щодо децентралізації.

Депутат Верховної Ради Ігор Єремеєв з депутатської групи «Воля народу» помер у лікарні 12 серпня. Під час перебування в Луцьку 26 липня внаслідок падіння з коня він зазнав закритої черепно-мозкової травми. Після цього його лікували в європейські клініці.

Ігор Єремеєв, обраний у Волинській області, – український бізнесмен і політик, народний депутат України 7-го і 8-го скликань (позапартійний, голова депутатської групи «Воля народу»), співвласник паливно-промислової групи «Континіум», до якої входять, серед іншого, Херсонський нафтопереробний завод чи одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій WOG.

Єремеєва вважають одним із найбагатших людей в Україні – у 2015 році журнал «Фокус» оцінив його статки в 95 мільйонів доларів, а журнал Forbes – у 58 мільйонів доларів, при цьому в обох рейтингах він виявився однаково на 68-му місці серед найбагатших українців.

XS
SM
MD
LG