Доступність посилання

ТОП новини

Ківалов заявляє про плани продати «замок Гаррі Поттера»


Одеса, 30 серпня 2015 року
Одеса, 30 серпня 2015 року

Колишній депутат-регіонал Сергій Ківалов заявив, що Міжнародний гуманітарний університет вирішив продати Будинок прийомів, відомий за назвою «замок Гаррі Поттера».

«Будинок Гаррі Поттера, як його називають, належить і стоїть на балансі міжнародного гуманітарного університету. Він збудований дуже добре. Керівництво університету ухвалило рішення продати цей будиночок, оскільки його дуже дорого утримувати, є певні проблеми з теплоносіями. Ми вирішили, що за все, що буде продано, в Одесі побудується загальноосвітня школа», – заявив Ківалов у вівторок, 1 вересня 2015 року в коментарі «Громадському ТБ».

(Відео користувача YouTube Громадське Телебачення)

30 серпня активісти одеського Автомайдану та Ради громадської безпеки захопили літню резиденцію колишнього регіонала Сергія Ківалова, що розташована на 8-й станції Фонтану на узбережжі Чорного моря.

Люди в камуфляжі знесли ворота трактором, вивісили на території «замку» прапор України і сфотографували розкішні інтер’єри «замку Гаррі Поттера» – так жартома називають цей будинок. Формально це будинок для прийняття офіційних делегацій Міжнародного гуманітарного університету, але ця будівля вважається однією з літніх резиденцій Сергія Ківалова.

На місце події викликали правоохоронців, які взяли «замок» під охорону. Міліція кваліфікувала цей випадок як хуліганство.

Сам Ківалов назвав захоплення будівлі «кримінальним злочином», але зазначив, що «нехай його офіційно кваліфікують правоохоронні органи».

На цю ж тему:

31.08.2015
За напад на одеське «Межигір’я» Ківалова затримали активістів

«Нас ніхто не чув. Ми вирішили «стукати» гучніше. «Це «Пшонка-2!» – Лідер одеського «Автомайдану» далі
30.08.2015
В Одесі активісти прорвалися в «замок Ківалова» на узбережжі Чорного моря

Люди в камуфляжі знесли ворота трактором, вивісили на території «замку» прапор України далі
XS
SM
MD
LG