Доступність посилання

ТОП новини

Кононенко: наступного тижня фракції коаліції проведуть консультації з президентом і прем’єром


Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Наступного тижня фракції коаліції мають намір провести консультації з президентом України Петром Порошенком і прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Про це заявив заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко.

«Запланували на наступному тижні зробити зустріч, у понеділок… Заплановано зустріч або на вівторок, або на середу на наступному тижні з президентом і з прем`єром», – сказав він.

За словами Кононенка, під час сьогоднішньої зустрічі представників коаліції обговорювалося те, як далі має працювати парламентська коаліція.

1 вересня лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив про вихід своєї фракції з парламентської коаліції, причина – вчорашнє голосування за зміни до Конституції щодо децентралізації. Радикальна партія виступала проти ухвалення цього законопроекту. Після цього Кононенко заявив, що коаліція продовжить роботу попри вихід фракції Радикальної партії.

Водночас у нещодавньому інтерв’ю Радіо Свобода Ляшко заявляв, що його фракція сама з коаліції не вийде, «навіть якщо вперед ногами будуть виносити».

XS
SM
MD
LG