Доступність посилання

ТОП новини

Вибух у Запоріжжі розслідують як «особливо злісне хуліганство» – МВС


Вибух, що стався в ніч із 3 на 4 вересня в Запоріжжі, міліція розслідує за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (особливо злісне хуліганство). Про це йдеться в повідомленні відділу зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Запорізькій області.

За інформацією правоохоронців, у четвер, 3 вересня, о 23:14 міліція отримала повідомлення, що в Запоріжжі за адресою вулиця Патріотична, 7-а стався вибух в офісі.

«Внаслідок вибуху постраждалих немає, пошкоджене перекриття даху. Евакуація працівників та мешканців прилеглих будинків не здійснювалась. Місце пригоди оглянуто, вилучено пусковий пристрій з маркуванням «РПГ-26», – ідеться в повідомленні.

Українські інформагенції та ЗМІ з місця події повідомляли, що вибух стався під офісом впливового місцевого бізнесмена Євгена Анісімова, який нині перебуває не в Україні.

У період з 2011 по 2013 рік місцеві ЗМІ писали про його вплив на запорізький бізнес і владу. Анісімов був найбільшим спонсором місцевих організацій Партії регіонів.

XS
SM
MD
LG