Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині загиблого під Радою нацгвардійця поховали поруч з бійцями АТО


На Дніпропетровщині у Жовтих Водах поховали 21-річного бійця Нацгвардії Дмитра Сластнікова, який помер від поранень, яких зазнав 31 серпня під час сутичок під Верховною Радою.

На центральній площі міста зібрались кілька сотень людей. Разом із Дмитром Сластніковим в останню путь вони провели ще одного загиблого земляка, військовослужбовця, що загинув у зоні АТО, Олега Матлака.

У церемонії прощання просто неба взяли участь бійці АТО, волонтери, влада, громадськість. Люди стали на коліна, вшановуючи загиблих.

Нацгвардійця Дмитра Сластнікова в рідному місті поховали на цвинтарі поруч із загиблими у зоні АТО військовими.

31 серпня під стінами українського парламенту в Києві виникли сутички після того, як Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Протестувальники пішли в наступ на будівлю парламенту, оточену кордоном правоохоронців. За даними МВС, у бік правоохоронців кинули бойову гранату.

Унаслідок сутичок загинули троє бійців Нацгвардії: старший солдат Ігор Дебрін помер того ж дня від осколкового поранення у серце, а наступного дня в лікарні померли солдати-строковики Олександр Костина та Дмитро Сластніков.

XS
SM
MD
LG