Доступність посилання

ТОП новини

НГУ: біля військової частини Нацгвардії в Одесі знешкодили вибухівку


Біля військової частини Національної гвардії України в Одесі знайшли тротилові шашки з вибуховим пристроєм дистанційного керування, повідомляє прес-служба Нацгвардії. За повідомленням, вибуху вдалося запобігти.

«10 вересня 2015 року з боку зовнішнього боку приміщення КПП однієї з військових частин НГУ в Одесі невідомі залишили тротилові шашки, загальною вагою 400 грамів, які повинні були вибухнути після приведення в дію вибухового пристрою за допомогою мобільного телефону. Черговий КПП виявив сторонній пакунок з вибухівкою», – заявили в прес-службі Нацгвардії.

В управлінні МВС в Одеській області додали, що тротилових шашок було дві, вони були обмотані липкою стрічкою і лежали під вікном будівлі військової частини.

На місці події працює слідчо-оперативна група й експерти-криміналісти, вибухотехніки і представники кінологічної служби.

Останніми місяцями в Одесі вже багато разів влаштовували вибухи чи інші напади на приміщення волонтерських або патріотичних організацій чи біля військових частин.

XS
SM
MD
LG