Доступність посилання

ТОП новини

Обстріли в зоні АТО повністю припинилися – прес-центр


©Shutterstock
©Shutterstock

Вперше за декілька місяців минула доба,10 вересня, в зоні АТО пройшла повністю спокійно. Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Фейсбуку.

«Противник жодного разу не порушував перемир’я і відповідно не застосовував зброю. Не приніс неприємних сюрпризів і сьогоднішній день. З півночі і до 6-ї ранку 11 вересня вздовж усієї лінії розмежування зберігалася тиша», – мовиться в повідомленні.

У прес-центрі кажуть, що повне припинення вогню «надає більші можливості українцям для відновлення зруйнованої інфраструктури, налагодження нормального транспортного і логістичного сполучення, активніше проводитимуться роботи з розмінування місцевості».

На сайтах сепаратистів з угруповання «ДНР», визнаного українською владою терористичним, з’явилося повідомлення, буцімто ЗСУ перекинули 65 одиниць важкого озброєння до лінії зіткнення сторін. Бойовики кажуть, що помітили техніку, яка рухалась в напрямку населеного пункту Волноваха.

Наприкінці серпня на переговорах у Мінську Тристороння контактна група щодо мирного врегулювання в Україні, а також представники проросійських сепаратистів домовилися про чергове припинення вогню з 1 вересня через початок навчального року.

XS
SM
MD
LG