Доступність посилання

ТОП новини

Ісламський культурний центр збирає кров для дітей і бійців АТО


Сьогодні, 11 вересня, в Ісламському культурному центрі у Києві запрацює донорський пункт, де охочі можуть здати кров для поранених українських бійців і хворих дітей.

Як повідомила Радіо Свобода координатор акції Тетяна Євлоєва, збирати кров будуть медики з бригади Київського міського центру крові.

«Ми проводимо цю акцію четвертий рік поспіль, перша наша акція пройшла під девізом «Допоможи онкохворій дитині», тому що тоді будо багато дітей в Охматдиті і для них не вистачало донорів. Минулого року акція була приурочена допомозі воїнам АТО. Одним з основних гасел цієї акції буде «Допоможи воїнам АТО», – повідомила Євлоєва.

За її словами, серед донорів – не лише представники мусульманської спільноти України, до попередніх акцій в Ісламському культурному центрі долучались люди різних релігійних вподобань і різних національних громад.

Представники мусульманської спільноти Києва неодноразово повідомляли про надання допомоги пораненим бійцям у Центральному клінічному військовому госпіталі, а також родинам переселенців.

XS
SM
MD
LG