Доступність посилання

ТОП новини

У Ялті на масштабному графіті з Путіна зробили «Гітлера»


У кримській Ялті на графіті з зображенням президента Росії Володимира Путіна під мостом на в’їзді у місто невідомі домалювали вуса як у Адольфа Гітлера і свастику. Крім того, біля портрету з’явився напис: «Ціни ростуть, многоходовочка» і «Крим не наш, а мій».

Як повідомляє проект Радіо Свобода «Крим. Реалії», так само «відредагували» і портрет президента Росії на перехресті вулиць Київська та Кривошти в Ялті.

Навпроти замальованого графіті під мостом з’явився напис «Росія котиться в ...», де використано нецензурне слово.

Міське «керівництво» Ялти відреагувало на те, що трапилося, і з 10:00 ранку працівники комунального підприємства зафарбовували портрети Путіна сірою фарбою.

«Глава адміністрації» Ялти Андрій Ростенко раніше заперечував свою причетність до узгодження місць для виконання «патріотичних» графіті, кажучи, що йому про це нічого не відомо. При цьому він зазначав, що для подібних картин важливо вибирати правильне місце.

Це не перший випадок, коли портрети Володимира Путіна в Криму псують невідомі. Раніше в Сімферополі облили фарбою портрет президента Росії, намальований на фасаді будинку на вулиці Пушкіна. А в Керчі один із рекламних білбордів із зображенням Путіна облили чорною фарбою.

Росія анексувала Крим у березні 2014 року.

XS
SM
MD
LG