Доступність посилання

ТОП новини

АТО: за минулу добу бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ


©Shutterstock
©Shutterstock

В прес-центрі АТО у неділю вранці повідомляють про триразове порушення бойовиками за минулу добу режиму тиші та спокійну ситуацію з початку поточної доби і до 6-ї години ранку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Фейсбуку.

«З 18-ї години і до півночі обстрілів, зі сторони незаконних збройних формувань, зазнали наші позиції на артемівському напрямку. О 21-й годині з великокаліберного кулемету бойовики били по опорному пункту сил АТО в районі селища Зайцеве. А о 22:50 найманці вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Травневому. В результаті цих обстрілів втрат серед наших бійців не має. Загалом, упродовж вчорашньої доби, бандформування тричі порушували перемир’я», – йдеться в повідомленні.

Сепаратисти на своїх сайтах поки не повідомляють про минулу ніч на Донбасі, але напередодні звинувачували українську сторону у порушенні режиму тиші 10 разів.

Наприкінці серпня на переговорах у Мінську тристороння контактна група щодо мирного врегулювання в Україні, а також представники проросійських сепаратистів домовилися про чергове припинення вогню з 1 вересня через початок навчального року.

XS
SM
MD
LG