Доступність посилання

ТОП новини

На залізничних вокзалах Лисичанська й Рубіжного посилять заходи безпеки


Український військовий біля Лисичанська
Український військовий біля Лисичанська

На залізничних вокзалах Лисичанська та Рубіжного, що на Луганщині, посилять заходи безпеки. Відповідне рішення ухвалив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Планується виділення приміщень на залізничних вокзалах Рубіжного та Лисичанська для організації постійного чергування працівників правоохоронних органів, обладнання парканами територій вокзалів для недопущення проникнення підозрілих осіб та здійснення заходів з метою протидії тероризму, попередження розповсюдження зброї, вибухівки та інших заборонених предметів, йдеться у повідомленні прес-служби адміністрації.

«Так сталося, що з великою кількістю блокпостів ми дуже ретельно контролюємо автошляхи у нас в області, але в той же час практично ніхто не перешкоджає пересуванню диверсантів, терористів та сепаратистів по залізничній колії. У зв’язку із цим ми вживаємо додаткових заходів із забезпечення громадської безпеки на залізничних вокзалах», – пояснив Георгій Тука.

Ситуація у зоні АТО дещо стабілізувалася з 1 вересня, відколи зменшилася кількість обстрілів. Водночас, за даними прес-центру АТО, минулої доби на Луганщині сепаратисти обстрілювали позиції українських військових у Щасті. Бойовики у порушенні мінських домовленостей звинувачують сили АТО .

XS
SM
MD
LG