Доступність посилання

ТОП новини

АТО: ввечері бойовики здійснювали хаотичні обстріли, вночі взялися за стрілецьку зброю


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі АТО повідомляють про хаотичні обстріли в зоні АТО, здійснювані бойовиками напередодні ввечері, та продовження стрілянини у вівторок вночі. Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру у Фейсбуку.

«Ввечері 14 вересня, незаконні збройні формування продовжили хаотичні обстріли сил АТО на артемівському напрямку. Так, близько 18-ї години бойовики двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї по опорному пункту наших військ у районі Майорська. Також, майже о 20-й годині найманці зі стрілецької зброї обстріляли українські підрозділи в Лозовому. А о 22:20 злочинці знову застосовували стрілецьку зброю неподалік Санжарівки... А вже сьогодні, 15 вересня, близько 3-ї ночі, бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по селищу Кримське, що на Луганщині», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру АТО, упродовж минулої доби бойовики 7 разів порушували перемир’я.

Водночас сепаратисти на своїх сайтах пишуть, що буцімто їхня розвідка зафіксувала рух колони українських військ з бронетехнікою поблизу Мар’їнки на Донеччині. Інформації про те, чи були обстріли сепаратисти не надають.

На сході України від квітня 2014 року тривають бойові дії. Влада України і Захід заявляють, що Росія підтримує бойовиків на Донбасі зброєю й особовим складом, і закликають припинити такі дії. Москва свою причетність заперечує, визнаючи лише, що на українському сході можуть бути російські «добровольці».

XS
SM
MD
LG