Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Вітко залишив фракцію Радикальної партії


Командир батальйону «Луганськ-1» Артем Вітко
Командир батальйону «Луганськ-1» Артем Вітко

Депутат Верховної Ради від Радикальної партії Артем Вітко написав заяву про виключення його з фракції, повідомляє парламентський кореспондент Радіо Свобода.

«Після побаченого вчора, після тих «закидонів», які мені говорили щодо політичної проституції і корупції, я категорично засуджую і проституцію, і корупцію в цьому святому приміщенні. Я більше не хочу перебувати в цій політичній силі і шкодую, що витратив рік свого життя невідомо на що», – сказав він.

На це відреагував лідер партії Олег Ляшко. Він переконував, що вихід Вітка пов’язаний з консультаціями з фракцією «Блоку Петра Порошенка» та безпосередньо з Юрієм Луценком.

Верховна Рада 17 вересня проголосувала за проект постанови про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт депутата від фракції «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука.

Депутат Вітко висловлював незгоду з діями фракції Радикальної партії неодноразово, він, зокрема, називав вихід із коаліції «сепаратизмом».

Командир батальйону «Луганськ-1» Артем Вітко був обраний у Сєверодонецьку на Луганщині, який за умов окупації обласного центру став місцем роботи обласної військово-цивільної адміністрації.

XS
SM
MD
LG