Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі українські військові втрат не зазнали – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу на Донбасі загиблих та поранених серед українських військових немає, повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Уранці в штабі АТО повідомляли, що у вечірні години 22 вересня проросійські бойовики на Донбасі поновили обстріли українських військових, загалом впродовж минулої доби зафіксували дев’ять випадків порушення перемир’я, а вночі 23 вересня на Донбасі не стріляли.

Бойовики угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним заявили, що за ніч обстрілів з боку нібито українських військових не зафіксували, а в угрупованні «ЛНР» заявили про 2 випадки порушення режиму припинення вогню.

21 вересня на Донбасі українські військові втрат не зазнали.

Наприкінці серпня на переговорах у Мінську Тристороння контактна група щодо мирного врегулювання в Україні, а також представники проросійських сепаратистів домовилися про чергове припинення вогню з 1 вересня у зв’язку з початком навчального року. З цього часу режим припинення вогню переважно підтримується. Сторони конфлікту повідомляють про значне зменшення кількості обстрілів.

XS
SM
MD
LG