Доступність посилання

ТОП новини

Політичну рекламу з символікою поліції демонтують – МВС Одещини


Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі (Л) і Начальник міліції Одеської обласної Гіоргі Лорткіпанідзе
Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі (Л) і Начальник міліції Одеської обласної Гіоргі Лорткіпанідзе

Начальник міліції Одеської обласної Гіоргі Лорткіпанідзе заявляє, що політична реклама із символікою поліції у місті буде демонтована.

«З моменту, як стартувала передвиборча кампанія, органами внутрішніх справ в Одеській області були виявлені шість фактів порушень виборчого законодавства. По всіх зверненнях ми будемо негайно проводити ретельні перевірки і ухвалювати всі необхідні заходи», – написав Лорткіпанідзе у четвер, 24 вересня, на своїй сторінці у Facebook.

«Нам відомі випадки, коли політичні сили у своїх рекламних виборчих кампаніях використовували символіку нової поліції. Однак, нами були досягнуті домовленості – вся подібна реклама буде демонтована», – зазначив Гіоргі Лорткіпанідзе.

У середу, 23 вересня, у соцмережах поширилися фото бігбордів однієї з політичних сил з використанням зображення працівниці поліції. Бігборди нібито сфотографовані на Одещині.

У четвер голова МВС України Арсен Аваков доручив керівництву одеської міліції розібратися у фактах неправомірного використання під час виборчого процесу зображень, пов’язаних із поліцією.

В Україні, за винятком територій Криму та Донбасу, які українська влада не контролює, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG