Доступність посилання

ТОП новини

Заарештований Мосійчук очолить список Радикальної партії до Київради


Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Заарештований за хабарництво народний депутат Ігор Мосійчук очолить список Радикальної партії на виборах до Київради очолить.

«Політв’язень режиму Порошенка Ігор Мосійчук очолить список Радикальної партії Ляшка на виборах до Київради», – написав однопартієць Мосійчука Андрій Лозовий у четвер, 24 вересня, на своїй сторінці у Facebook.

23 вересня партія «Свобода» ухвалила рішення включити Юрія Сиротюка, заарештованого за звинуваченнями в організації заворушень під Верховною Радою 31 серпня, у результаті чого загинули троє нацгвардійців, під першим номером до свого виборчого списку на місцевих виборах у Києві.

Ігоря Мосійчука підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу, зокрема, в одержанні неправомірної вигоди. 17 вересня, Верховна Рада дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання й арешт, після чого його й затримали силовики в будівлі парламенту.

Перед голосуванням генеральний прокурор Віктор Шокін показав депутатам відео, на якому Мосійчук нібито отримує хабар. Сам парламентар назвав відео неправдивим, а обвинувачення на його адресу – політичною помстою.

На цю ж тему:

18.09.2015
Якщо не буде нових подань, то Мосійчука взяли за політику – депутат Добродомов

Розцінки на корупційні послуги, на яких погорів депутат-радикал, ніколи не були великим секретом далі

XS
SM
MD
LG