Доступність посилання

ТОП новини

Джемілєв очолив Нацраду з питань антикорупційної політики – указ президента


Мустафа Джемілєв
Мустафа Джемілєв

Президент України Петро Порошенко своїм указом призначив уповноваженого у справах кримськотатарського народу, народного депутата Мустафу Джемілєва головою Національної ради з питань антикорупційної політики.

У документі, оприлюдненому на сайті глави держави, Порошенко також вніс низку змін до положення про Нацраду з питань антикорупційної політики та затвердив її склад.

Серед членів Нацради – зокрема бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета, президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, голова правління громадської організації «Трансперенсі Інтернешнл Україна» Андрій Марусов.

Національна рада з питань антикорупційної політики – це консультативно-дорадчий орган при президентові України. До обовʼязків Нацради входить підготовка та подання главі держави пропозицій щодо антикорупційної стратегії, аналіз стану запобігання та протидії корупції в Україні, надання узгоджених пропозицій щодо поліпшення координації та взаємодії між субʼєктами, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії корупції.

XS
SM
MD
LG