Доступність посилання

ТОП новини

АТО: 4 військових поранені в Мар’їнці


За минулу добу четверо українських військових були поранені біля селища Мар’їнка Донецької області через обстріл бойовиків, повідомляє прес-центр АТО.

«Минула доба у зоні АТО не пройшла повністю спокійно. Якщо вдень вздовж лінії розмежування було відносне затишшя, то вже у темну пору доби, бойовики, за типовою тактикою посилили вогневу активність. Так із 21:17 і майже упродовж години найманці з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали наш опорний пункт у селищі Мар’їнка, що неподалік Донецька», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними штабу АТО, близько 18:00 неподалік Маріуполя бойовики завдали удару з гранатомета в напрямку українських підрозділів у Новотроїцькому. «О 20:00 на Артемівському напрямку зі сторони Горлівки бойовики застосовували стрілецьку зброю в районі Майорська. А майже о 22 і 23 годині великокаліберний кулемет злочинців працював неподалік Луганського», – заявили в прес-центрі.

«Загалом, упродовж вчорашньої доби, проросійські бандформування тричі цілеспрямовано обстрілювали позиції сил АТО. А вже сьогодні, 28 вересня, з півночі і до 6-ї ранку в зоні АТО режим тиші не порушувався», – додали українські військові.

Сайти сепаратистів у неділю писали про те, що за попередню добу українські військові один раз порушили режим тиші, а також стверджували, що на донецькому напрямку «розвідка ДНР» виявила гаубиці ЗСУ.

XS
SM
MD
LG