Доступність посилання

ТОП новини

Крим заслуговує іншого керівника – Мєшков


Юрій Мєшков
Юрій Мєшков

Перший і єдиний президент Криму Юрій Мєшков розкритикував діяльність російського глави півострова Сергія Аксьонова. Він вважає, що люди в Криму заслуговують іншого керівника. Про це Мєшков сказав в ранковому ефірі Радіо Крим. Реалії 28 вересня.

«Крим заслуговує іншого керівника, іншої якості влади. Те, що відбувається в Криму, анітрохи не збігається з інтересами Республіки Крим, народу Криму. Те, що відбувається, лежить за рамками правового поля і хотілося б повернути структуру влади в правове поле, а якщо вона не хоче, то змусити її діяти в рамках закону», – сказав він.

Мєшков вважає, що Аксьонов на своїй «посаді» зараз переслідує виключно «корисливі цілі».

Раніше Мєшков зажадав від керівництва Федеральної служби безпеки Росії притягти Аксьонова до кримінальної відповідальності через те, що він подав неправдиву інформацію про свій диплом. Реакції ФСБ Росії на дану заяву поки що немає.

14 квітня 2014 президент Росії Володимир Путін призначив Аксьонова тимчасовим виконувачем обов’язків голови Криму. 9 жовтня «Держрада» обрала його «главою Криму». У структурі російської влади півострова Аксьонов суміщає посаду «глави Криму» і «голови Ради міністрів».

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової російської окупації Криму 20 лютого 2014 року.

XS
SM
MD
LG