Доступність посилання

ТОП новини

У Фірташа не коментують ситуацію навколо «Кримського титану» через блокаду


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

У компанії Group DF, до якої входить завод «Кримський титан», не коментують ситуацію, що склалася на кримському підприємстві у зв’язку з блокадою півострова і припиненням туди поставок сировини з материкової України.

«Все, що стосується «Кримського титану», ми не коментуємо зараз. Тому що ця тема перетворилася на політичну», – заявили у прес-службі компанії проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії».

До блокади Криму, ініційованої лідерами кримських татар, на завод йшли поставки сировини з континентальної частини України.

28 вересня заступник головного редактора телеканалу АТR Айдер Муждабаєв повідомив, що активісти «кримського майдану» заблокували залізницю, що веде з Херсонської області на завод «Кримський титан».

Як заявили агентству «Інтерфакс» в «Укрзалізниці», перекриття залізничної гілки до «Кримського титану» не має якогось впливу на роботу відомства, оскільки ця гілка є під’їзною колією, що не належить УЗ.

20 вересня розпочалась безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами з боку Херсонської області.

Group DF – диверсифікована міжнародна група компаній, що здійснює свою діяльність у ряді країн Європи й Азії. Основними напрямками діяльності групи є азотний, титановий і газовий бізнеси. Засновником Group DF є український бізнесмен Дмитро Фірташ.

XS
SM
MD
LG