Доступність посилання

ТОП новини

У Росії суд відмовився зняти арешт з майна екс-чиновниці Міноборони


Євгенія Васильєва
Євгенія Васильєва

Пресненський суд Москви відмовився зняти арешт з майна колишньої чиновниці Міноборони Росії Євгенії Васильєвої, визнаної раніше винною в розкрадані майна компанії «Оборонсервіс».

Як повідомляє російська агенція «Інтерфакс», їй повернуть тільки картини, вилучені у неї як речові докази. Інше майно колишньої чиновниці – нерухомість в Москві й Санкт-Петербурзі, її особистий банківський рахунок і рахунки підконтрольних їй комерційних організацій – залишаться під арештом, як мінімум, до завершення слідства у справі «Оборонсервіс». На цьому на засіданні суду наполягав прокурор.

Цей самий суд у травні 2015 року визнав Євгенію Васильєву винною в шахрайстві в особливо великому розмірі, легалізації незаконно отриманих грошових коштів, зловживанні посадовими повноваженнями і засудив її до п’яти років колонії загального режиму.

У серпні суд у Володимирській області Росії вирішив звільнити колишню чиновницю достроково.

29 вересня стало відомо, що Слідчий комітет Росії перевіряє Васильєву на причетність до інших злочинів у справі «Оборонсервісу». Слідство у цій кримінальній справі продовжили до 8 листопада.

XS
SM
MD
LG