Доступність посилання

ТОП новини

У Херсоні стався вибух під дверима представництва президента в Криму


Представництву президента в Криму підірвали двері
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:52 0:00

Представництву президента в Криму підірвали двері

У ніч на 30 вересня стався вибух поблизу будівлі представництва президента України в Автономній Республіці Крим, яке тимчасово перебуває в Херсоні.

Як повідомляє сайт «Крим. Реалії», невідомі підклали вибуховий пристрій під двері відомства. В результаті вибуху ніхто не постраждав. Двері зазнали незначних пошкоджень.

На місці події працюють правоохоронці.

«Схоже на сплановану акцію. Учора президент України Петро Порошенко, виступаючи в ООН, різко розкритикував анексію Криму і агресію Росії на сході України. Це нагадує одеський варіант, тільки маленької сили. Напевно, ми маємо справу з індивідуальними діями або невеликою групою зловмисників, вони не організовані, вибухових речовин у них немає», – прокоментував інцидент експерт Української миротворчої школи та Центру досліджень південноукраїнського прикордоння Георгій Бянов.

Також експерт звернув увагу на можливий зв’язок інциденту з акцією «громадянської блокади» Криму.

Факт повідомлення про вибух підтвердили в прес-службі міліції Херсонської області.

«Сьогодні, 30 вересня, о 8:15 до чергової частини Суворовського районного відділу міліції надійшло повідомлення від працівника представництва президента України в АР Крим. Заявник розповів, що вночі невідомі пошкодили вхідні двері та вікна будівлі, де розташоване представництво», – повідомили в міліції.

Після анексії Криму Росією в березні 2014 року в Херсоні функціонують кілька пов’язаних з окупованим півостровом органів державної влади.

XS
SM
MD
LG