Доступність посилання

ТОП новини

Матіос: екс-керівника Львівського бронетанкового заводу підозрюють у заволодінні 2 мільйонами гривень


Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляє, що колишній керівник Львівського бронетанкового заводу підозрюється у заволодінні 2 мільйонами гривень.

«Слідство підозрює колишнього керівника держпідприємства «Львівський бронетанковий завод» у тому, що він протягом грудня 2014 – січня 2015 років, за попередньою змовою з іншими особами та з використанням підприємств з ознаками фіктивності, зловживаючи службовим становищем, заволодів державними коштами оборонного замовлення в сумі понад 2,2 мільйонів гривень, які призначалися для ремонту в зону АТО 31 одиниці БМП-1, а також двигунів УТД-20», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Матіос зазначив, що підозрюваного доставили в Шевченківський районний суд міста Львова для обрання запобіжного заходу, прокуратура просить застосувати запобіжний захід у вигляді арешту.

Як раніше заявляв президент України Петро Порошенко, у 2015 році «Оборонпром» має дворазове збільшення завантаження потужностей з виробництва військової техніки нового покоління, в першу чергу йдеться про БТР-4 і всі його модифікації.

XS
SM
MD
LG