Доступність посилання

ТОП новини

МВС: у Павлограді затримали кількох ймовірних членів «Правого сектору»


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Дніпропетровська міліція повідомляє про затримання кількох ймовірних членів «Правого сектору» у Павлограді.

Як повідомили у прес-службі дніпропетровської міліції, у рамках розслідування низки кримінальних проваджень, відкритих за фактами тяжких та особливо тяжких злочинів, проведені слідчі дії.

«У ході проведення санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантів затримано декілька осіб. У них вилучено вогнепальну зброю. За їхніми словами, деякі з них є членами громадської організації «Правий сектор». Ця інформація перевіряється», – йдеться у повідомленні.

У МВС наголошують, що проведення оперативно-розшукових заходів та затримання не пов’язані з діяльністю політичної партії і громадської організації «Правий сектор».

Водночас у «Правому секторі» заявляють про «політичне переслідування» активістів у Павлограді – провели вже 17 обшуків, арештували керівника павлоградського осередку «Правого сектору» Ярослава Тарасенка. У «Правому секторі» заявляють, що переважно осередок складається з бійців Добровольчого українського корпусу, які в місті борються «з наркоторгівлею, захищають місцеве населення від корупційних схем, борються з рейдерством, а останнім досягненням осередку було накриття нарколабораторії».

XS
SM
MD
LG