Доступність посилання

ТОП новини

Муженко: Росія оцінює ЗСУ вище, ніж українські ЗМІ


Віктор Муженко
Віктор Муженко

Генеральний штаб Збройних сил заявляє, що Росія високо оцінює дії української армії під час антитерористичної операції на сході України. Водночас, як сказав начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, в медіа-просторі України поширюється негативна інформація про українську армію.

«Цікава особливість: наш ворог, Російська Федерація, оцінює наші Збройні сили як потужний організм, спроможний дати рішучу відповідь», – сказав Муженко.

«Росія оцінює наші Збройні сили вище, ніж це роблять вітчизняні ЗМІ», – заявили в Генштабі.

«На жаль, протиставити цьому можна лише своєчасне, повне і постійне інформування особового складу, особливо у зоні проведення АТО. А з цим – великі проблеми. І найгірше те, що лежать вони не лише у об’єктивній площині, а й суто суб’єктивній. Зокрема, йдеться про некомплект офіцерів на відповідних посадах і про те, що багато офіцерів самоусунулися від виконання цих завдань», – додав Муженко.

Як раніше повідомляв міністр оборони України Степан Полторак, за шість хвиль мобілізації до армії призвали 210 тисяч військових, також кількість військових-контрактників у цьому році збільшилась на 2 тисячі, і наразі це 107 тисяч людей.

14 жовтня відзначається День захисника України. Цей день в Україні вихідний.

XS
SM
MD
LG