Доступність посилання

ТОП новини

В МВС вирішили перейти на посилений режим чергування у зв’язку з виборами


Зорян Шкіряк, архівне фото
Зорян Шкіряк, архівне фото

Територіальні підрозділи Міністерства внутрішніх справ віднині переходять на посилений режим чергування по всій території України, і це триватиме до закінчення виборів у місцеві органи влади, заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Загалом для охорони громадського порядку під час виборчого процесу може бути залучено близько 85 тисяч правоохоронців, бійців Національної гвардії та Державної прикордонної служби, зазначив він у фейсбуці.

За словами Шкіряка, попередньо вважають, що «найгарячішими» точками у виборчих перегонах можуть стати Одеська, Дніпропетровська, Харківська та Закарпатська області, міста Одеса, Дніпропетровськ, Харків.

А в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей із метою не допускати провокацій під час виборів будуть активно залучатися підрозділи СБУ, Збройних сил та Державної прикордонної служби, додав він.

Силовики рішуче і адекватно реагуватимуть на будь-які спроби дестабілізації внутрішньої ситуації в рамках проведення виборчої кампанії, запевнив Зорян Шкіряк.

Місцеві вибори в більшій частині України, за винятком тимчасово окупованих частин Донбасу і Криму та в деяких прилеглих до зони АТО регіонів, мають відбутися 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG