Доступність посилання

ТОП новини

«Опора» вважає порушенням агітацію Гройсмана на зустрічі кандидата Моргунова у Вінниці


Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Громадянська мережа «Опора» вважає порушенням виборчого законодавства, а саме ознаки використання адміністративного ресурсу, агітацію головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом на зустрічі кандидата в мери Вінниці Сергія Моргунова з виборцями за партію «Вінницька європейська стратегія» на виборах у міську раду й «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – в обласну раду.

13 жовтня у Вінниці відбулася зустріч Гройсмана й Моргунова з колективом Вінницького державного педагогічного університету.

«При вході роздавали агітаційну продукцію із символікою партії «Вінницька європейська стратегія», партійна символіка також була розташована на сцені – на баннері, і на двох трибунах, з яких виступали Гройсман і Моргунов. Під час зустрічі Гройсман говорив про досягнення у Вінниці й про хід реформ в Україні, аргументував, чому на виборах варто підтримати саме кандидатів від партії «Вінницька європейська стратегія» у міськраду й від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» в обласну раду», – йдеться в повідомленні прес-служби «Опори».

При цьому «Опора» зазначає, що представники міської організації партії «Вінницька європейська стратегія» повідомили громадській організації, що Моргунов з 28 вересня перебуває у відпустці без збереження заробітної плати.

Місцеві вибори в більшій частині України, за винятком тимчасово окупованих частин Донбасу і Криму, мають відбутися 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG