Доступність посилання

ТОП новини

«Ізоляція» починає писати «Листи меру» Маріуполя


Фонд «Ізоляція» спільно з нью-йоркським арт-комплексом Storefront for Art and Architecture розпочинає проект «Листи меру» у Маріуполі.

Групі українських і міжнародних архітекторів запропонують написати лист меру міста із пропозиціями щодо змін у ньому. Про це Радіо Свобода повідомила директор з комунікацій фонду Анна Мєдвєдєва.

Проект відбудеться під час підготовки і проведення місцевих виборів, а з 23 жовтня відкриється інтерактивна виставка, де експонуватимуть листи. «Листи меру» – це спроба створити у Маріуполі суспільну платформу для дискусій.

«Окрім того, член нашої команди художник Сергій Захаров запропонував свою кандидатуру на посаду мера Маріуполя. Його ідеї з перетворення міста близькі мені і моїм колегам, тому, якщо його кампанія буде успішною, нам буде простіше порозумітися з новою владою», – каже Анна Мєдвєдєва.

«Ізоляція» активно працює у Маріуполі від початку року. Так, в рамках проекту «Зміна» фонд проводить у місті культурно-освітні акції, а в липні та серпні там відбулася міжнародна резиденція «Архітектура України», результатом якої стала виставка проектів, яка відкрилася сьогодні і триватиме до 13 листопада. Також влітку «Ізоляція» відкрила у Маріуполі невелике представництво.

XS
SM
MD
LG