Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі комунальники вимагають від містян оплатити «українські» борги


(@Shutterstock)
(@Shutterstock)

В анексованому Росією Севастополі перед початком опалювального сезону підприємство «Севтеплоенерго» позивається до багатьох жителів міста для стягнення з абонентів боргів, накопичених у роки, що передували російській окупації.

Як повідомляє сайт проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії», вимоги підприємства ґрунтуються на розпорядженні окупаційного уряду Севастополя, виданому у квітні 2015 року. Це розпорядження передбачало передачу майна і дебіторської заборгованості новоствореному «Севтеплоенерго» від українського комунального підприємства Севастопольської міськради, яке окупанти ліквідували.

Як розповіла «Крим.Реалії» жителька Севастополя Маргарита Л.,у ході судових засідань з’ясувалося, що «нове російське» підприємство ГУП «Севтеплоенерго» не є правонаступником «старого українського» підприємства КП «Севтеплоенерго».

Раніше прес-служба «Чорноморнафтогазу» повідомляла, що в Криму заборгованість перед «Чорноморнафтогазом» сягнула понад двох мільярдів рублів. Серед найбільших боржників є «Севастопольгаз» і «Севтеплоенерго».

XS
SM
MD
LG